ff

ff

torstai 14. maaliskuuta 2013

String vs Ekby

Apua nyt minun on alkanut tekemään mieli seinähyllyä pullotelineen tilalle, rakkaalle miehelleni kun sitä ehdotin hän oli tottakai heti huolissaan ruuvinjäljistä jotka syntyneet pullotelineestä, noh minähän siihen tokasin että vähän pakkelia päälle, hiontaa ja sipaisu valkoista maalia päälle, niin avot seinä on kuin uusi ja hyllyä vailla :D


 Nyt sitten pohdiskelen kumman hyllyistä laittaa hmmm..


String pocket hylly ei paljon esittelyjä kaipaa, tuttu näky monessa sisustus blogissa, eikä ihme sillä onhan se yksinkertaisen kaunis. Hylly on kevyt ja ilmava mutta samalla myös tukeva. 


Ekby Järpen/Ekby Gällö antaa saman yleisvaikutelman kun String hylly mutta onko laadullisesti yhtä hyvä? Kuvissa myös värieroa näyttäisi olevan? Koon ja hinnan puolesta erot ovatkin sitten suuret.
Ekby on melkein puolet isompi kuin String.

String hylly 
korkeus 50 cm
leveys 60 cm
syvyys 15 cm

Hinta 136,00 €

Ekby
korkeus 119 cm
leveys 119 cm
syvyys 29 cm

Hinta 55,97 €

Olisi niin mukava saada hylly keittiöön ja loihtia mitä mukavimpia sisustusasetelmia, eikös :D
Huonekorkeutta löytyy joten pohdin näyttääkö String hylly kovin yksinäiseltä..?Onko kenelläkään kokemuksia Ikean versiosta?

entä

Kumpi sinun mielestäsi sopisi paremmin meidän keittiöön?16 kommenttia:

 1. Mä tykkään kyllä tuosta teidän viinipullotelineestäkin, mutta näistä kahdesta sanoisin String pocket.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viinipulloteline sopii tuohon myös tosi hyvin, mutta seinähylly kummittelee koko ajan ajatuksissa :D

   Poista
 2. Ota se isompi ja edullisempi. Tila on iso, joten pieni hylly jäisi kärpäsen kakaksi seinälle. :D Ja tuskin tuo edullisempi on laadultaankaan mikään susi. Tuskin se muutenkaan kovin monia kolhuja ottaa vastaan tuossa seinällä, toisin kuin vaikka tv-taso tai ruokapöydän tuolit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskasti sanottu tuo kärpäsen kakka, hih, jo ei kiitos semmoista meidän seinälle :D Ekby olisi kyllä passelin kokoinen..

   Poista
 3. Itelle ottaisin ehkä tuon stringin, saahan niitä kato useamman vierekkäin :). Tai sit laitat vain kolme hyllyä päällekkäin seinälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinä on 136 cm leveä joten kaksi mahtuisi vierekkäin, mutta vaatiskohan myös kaksi päällekkäin..hmm..eli neljä, iiks :D

   Poista
 4. Täällä laiteltaisiin myös pari hyllyä vierekkäin. Tai ainakin jokin taulu tvs vierelle. Kauniita ovat molemmat. Mikäli Ekby on liian kermanvärinen, voihan hyllylevyt joko maalata tai päällystää (jos siis seinää vasten tuntuu likaisen väriseltä).

  Tsemppiä päätökseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyllylevyjen maalaaminen kävi myös mielessä :D Apua ei ole helppoa..

   Poista
 5. Stringin ottaisin itse ja saahan siitä eri kokoisia versioita, ei Pocket ole ainoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. String on kyllä sitä hyvä että on muunneltavissa eri versioihin :D Täytyypä tsekata..

   Poista
 6. Näistä vaihtoehdoista ottaisin Ekbyn, ihan jo siksi, että tuo Pocket on aika pikkuruinen ja luultavasti näyttäisi vähän kärpäsenkakalta teidän hulppeassa huonekorkeudessa.

  Tosin jos tuo String sinua kiinnostaa, niin isompia kokoja löytyy myös. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pocket on kyllä aikas pikkuruinen yksinään, mutta voisihan sitä tosiaan koota vähän isomman version :D Hinta taitaa vaan vähän pompsahtaa korkeammalle...

   Poista
 7. Mä laittaisin tuon Ekbyn. Itsekin kallistuin sen puoleen. Ostin kolme tuollaista hyllykannatinta (19cm syvät) ja leikkautin niihin 120cm pitkät täyspuiset hyllyt. Stringissä tulee aika paljon hintaa, kun haluaa noita isompia kokonaisuuksia.

  VastaaPoista
 8. Kiitos tosi hyvästä vinkistä <3 Oikein ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista