ff

ff

keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Pojun huoneeseen uudet kapat

Olen töissä tekemisissä eri PVC-kankaiden kanssa ja ajattelin kokeilla tehdä yhdestä mustasta verkkokankaasta yksinkertaiset kapat pojun huoneeseen. Kankaaseen ei tarvinnut ommella saumoja laisinkaan, pysyy hyvin ojennuksessa ja saumat eivät purkaannu, joten ainoastaan yläreunaan ompelin tarranauhan jotta sain kapan kiinnitettyä jo ikkunalistassa olevaan tarran vastakappaleeseen. Hyvin yksinkertaista siis.

Aikaisemmin ikkunoissa käveli Eero Aarnion ponit ja vihreä kausi, mutta


...nyt jatketaan turvallisesti musta/valko linjalla <3 Väriä huoneeseen saadan sisustustauluilla ja vaikkapa pussilakanoilla, ja ovathan lelutkin jo aikamoisia väripilkkuja.


Nappasin kuvat tänään päivällä ja aurinko paistoi taas upeasti (kiva olla töissä nyyhk), joka taas teki kepposet kuville näin vastavaloon kuvattaessa, joo tiedän pitäisi harjoitella, hih, tosin kangas jo sinänsä päästää valon lävitse..Tässä kuvanen sälekaihtimet kiinni   


Tässä lähempi kuva kankaasta, alareuna pyöristyy kivasti vähän sisälle päin. Tämä kiinnitystapa on mielestäni tosi kätevä ja helposti toteutettavissa. 

Ajatus näihin verhoihin lähti alla olevasta kuvasta jonka nappasin Kokkolan Asuntomessuilla 2011. Kankaan on suunnitellut ja toteuttanut PaaPii designin Anniina Isokangas.


Eero Aarnion Swan valaisin on sitten niin upea, sopisi niin hyvin meidän pojun huoneeseen. Taitaa mennä haave listalle <3

Nyt kutsuu naamiaisluistelut, mukavaa iltaa kaikille !6 kommenttia:

 1. Ihana nähdä, että musta-valkoinen lastenhuone näyttää oikeasti tyylikkäältä. Meillä rakennellaan sellaista juuri nyt ja välillä epävarmuus iskee ja omatunto kolkuttelee takaraivossa "pitäisi olla värejä, pitäisi olla värejä..." Mutta kiitos sinulle, sait minut vakuuttuneeksi jälleen, että samalla aloitetulla linjalla jatketaan! :)

  VastaaPoista
 2. Hei Jutta, musta/valkoinen kyllä toimii lastenhuoneessa vallan hyvin, miellyttää minun silmää ja värikkäät lelut tuovat tosiaan sitä kaivattua värileikkiä :D

  VastaaPoista
 3. Nuo poni-kapat oli aivan mielettömän suloiset. :) Mustatkin on kivat, mutta ponit rulaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä suloiset mutta vaihtelu virkistää :D Eero Aarnion hiilenharmaata Dino kangasta ihailin myös kangasliikkeessä, mutta jäi vielä kauppaan..

   Poista
 4. Aivan ihana huone! Tykkään molemmista verhoista.=)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Jemina <3 Harmittaa vaan kun kuvat eivät oikein onnistuneet, näyttää siltä kun ikkunoiden ympärillä olisi paksut mustat listat :D :D

  VastaaPoista