ff

ff

lauantai 15. helmikuuta 2014

Apua kaivataan

Kaipaan teidän vinkkejä mitä laittaa pesukoneen ylle olevaan lokeroon, suunnitteluvaiheessa tarkoitus oli hankkia myös kuivausrumpu, mutta se jäi toteuttamatta. Nyt siinä on sitten tyhjä kolo :)

(Kuten huomaatte katonrajasta talo elää omaa elämäänsä, not nice)


Ompelin vanhasta marimekon kankaasta pienen kapan vähän väriä tuomaan.


Semmoista tällä kertaa nyt vaan ajatuksia kommenttilootaan :)
11 kommenttia:

 1. Siihenhän voisi laittaa vaikka avohyllyt, jossa voisi säilyttää jotain :)

  VastaaPoista
 2. Minä kanssa laittaisin muutaman avohyllyn :)

  VastaaPoista
 3. Tanko, jossa kuivata vaikka paitapuseroita ja muuta vastaavaa?

  VastaaPoista
 4. Riippuu onko tarvetta säilytysratkaisulle vai voisiko kololla olla vain sisustuksellinen funktio. Mä laittaisin seinään jonkun kivan taulun ja pesukoneen päälle pätkän pöytälevyä :)

  VastaaPoista
 5. Avohyllyjä minäkin ehdotelisin....:)

  Ihanat pinkit lenkkarit! :)

  VastaaPoista
 6. Mulla tuli mieleen peili tai taulu tai joku tarra tai tapettia :) Mutta jos säilytystilaa tarvii niin sitten avohylly. :)

  VastaaPoista
 7. Miten olisi vaatetanko silitetyille vaatteille. Silitys ja naps vaatteet tangolle odottamaan kuljetusta varsinaisiin kaappeihin :)

  VastaaPoista
 8. Mulle kans tuli ensimmäisenä mieleen avohyllyt :) Laittaisin ehkä yhden avohyllyn ylös ja sen alla tangon johon voi koukkujen avulla ripustaa vaikka jonkun kauniin kassin tai pussin tai sitten henkariin vaatteita!

  VastaaPoista
 9. Mä ehdottaisin avohyllyä pienen naulakon kera (vois kuivatella pölyrätit tms. siinä) tai sitten tankoa, johon vois laittaa kuivumaan kauluspaidat tms. suoraan henkariin menevät :)

  p.s. edellisen postauksen matto on ihana! Sopii teidän olkkariin hyvin :) Mulla on suunnitelmissa hakea Askosta Laituri-matto.. Raitaa siinäkin :)

  VastaaPoista
 10. Itse laittaisin pesukoneen alle tukevan hyllyn, jolla nostaisin koneen samalle tasolle kaapiston kanssa ( omaan silmään ottaa aina, jos kone on lattialla ja kaapistot ylhäällä) ja koneen päälle samanlaista tasoa kuin kodarissa muuallakin. Tuo aiemmin ehdotettu tanko on myös mainio idea juurikin pyykin kuivausta tai silityksen jälkeen paidan ripustusta varten.

  VastaaPoista
 11. avohylly tai sitten kaappi firmasta ovi siihen. Nostaisin myös koneen kaappien kanssa samalle tasolle tai vielä hieman korkeammalle siten, että alle saisi esim vetolaatikon(laatikossa olisi samaa sarjaa jalat kun kaapeissa). Tai sitten vaihtaisin kaapit vieretysten ja kone jommale kummalle sivulle ja sitten sama homma kun jo mainitsin. Tai pelkästään kaappien paikan vaihto ja kone vasemmalle puolelle(oven viereen), näyttäisi jo ehkä rauhallisemmalta. :)

  VastaaPoista