ff

ff

perjantai 9. elokuuta 2013

Olohuoneen uusi pöytä

Perjantai hei kaikille. Tähän asti ollaan olkkarissa menty ilman varsinaista olohuoneen pöytää, ollaan tykätty avarasta tilasta ja poju noh, raahannut omat lelunsa keskelle lattiaa. Mutta nyt oli sen aika, pohdiskelin myös Hayn isoa tarjotinpöytää mutta tämä vain veti puoleensa, joten rakkaudella maalattu alusta loppuun. Maalia sudittu päälle ainakin kolme kerrosta (alunperin sininen), piti sitten mennä  ihastumaan juuri tähän kuormalavaan, niin sen siitä sai hihii. Renkaat Clasusta ja lasilevy paikallisesta lasiliikkeestä. Korkeutta vähän pohdiskelin että jääkö liian matalaksi, mutta turhaan, se on perfekt. Loppukuvissa kesämattokin sai väistyä syksyn tieltä odottamaan ensi kesää. Sohvakin möllöttää tyhjyyttään, jotain kivaa syysuutta pitäisi keksiä, mutta eiköhän kaupan hyllyt jo kohta ala täyttymään näistä ihanuuksista.

Ensi viikolla alkaa koulut ja niin myös meidän arki palaa samoille kaavoille, työt kutsuu ja aikaiset aamuherätykset ja rumbat saavat taas vipinää kinttuihin. Onhan sitä jo vähän ikäväkin :) 


22 kommenttia:

 1. Tosi hieno! Sopii hyvin teidän olkkariin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Perla <3 Siitä tuli kyllä parempi kun osasin kuvitella, love it!

   Poista
 2. Upea pöytä, kyllä itsetehdyissä jutuissa on sitä jotain... :)

  VastaaPoista
 3. Aivan huippu ihana pöytä :-) Lavat ovat niin mahtavia sisustuksessa :-) Tuollainen pöytä olisi niin unelma! <3 Lava projekti meilläkin menossa :-)

  Viikonlopun iloa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Seija <3 Lava sopii niin moneen sisustukseen, mielikuvitus vaan rajana :) Odotan innolla teidän lopputulosta :)

   Poista
 4. Tosi ihana pöytä! <3 ja hyvin sopii kyllä teille :)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Heidi <3 Ja kevyt siirrellä paikasta toiseen rullien ansiosta :)

   Poista
 6. Siitähän tuli hieno! Oon yrittänyt suunnitella meille ulos kukkapenkin reunoja kuormalavoista, kun niitä tuossa pihalla on iso kasa mutta vielä on vähän vaiheessa mun suunnitelmat.. Saa nähdä, jääkö sellaisiksi. Pitäis oikein googlata, mitä kaikkea niistä on puutarhaan tehty! Yhden tosi hienon pihakaluston oon jo nähnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jane eikös :) Itse olen ihaillut myös seinälle asennettua kuormalavaa johon oli istutettu erilaisia kasveja, toimii hyvin näin kesällä. Mielenkiinnolla seuraan mitä saat aikaiseksi :)

   Poista
 7. Hieno, jotain samantapaista suunnitteilla täälläkin mutta ei vielä toteutunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati <3 Toivotaan että sinunkin suunnitelmat toteutuvat piakkoin, ei muuta kun tuumasta toimeen :)

   Poista
 8. Kylläpä siitä tuli hieno <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Love <3 Nyt on uusi paikka missä polttaa kynttilöitä näin iltojen pimetessä :)

   Poista
 9. Tosi hieno! Itsetehty tuo mielestäni enemmän iloa itselle ja tuosta saa olla todella ylpeä. Ilolla saat kaikille sanoa, että se on itsetehty. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini oikeassa olet <3 On kyllä ilo silmälle!

   Poista
 10. Hyvä pöytä, sopii täydellisesti. Jokin vastaavanlainen kelpaisi mullekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irina <3 Ei muuta kun lavaa metsästämään :)

   Poista