ff

ff

lauantai 30. maaliskuuta 2013

Jumppapallon pikkuveli

Olen lukenut netistä pilatesrullasta "foamroller" joka olisi oiva apu meikäläisen polven ulkosyrjän lihasjumeihin jota mm juokseminen aiheuttaa. Rullia löytyy paljon erinäköisiä ja kokoisia, mutta kokeilin tälläistä DIY versiota, eli käytössä siis halkaistu iso pahvihylsy(työpaikalta) jonka ympärille laitettu solumuovia ja vanua. Jotta pilatesrulla mätsää jumppapallon kanssa, rakas äitini kutoi sille oman käyttöä kestävän päällisen, joka ei nyppäänny <3 Hei täytyyhän jumppavälineet sopia muun sisustuksen kanssa, hahaa..Rulla on siis tehokas mm laukaisemaan vartalon eri lihasjännityksiä ja huoltamaan niitä.  Itse siis vasta harjoittelen rullan käyttöä, ja on kyllä aikas näppärä hieroja. Netistä löytyy paljon videoita rullan käyttöön. Alla yksi..Onkos teille kyseinen pilatesrulla tuttu?
6 kommenttia:

 1. Kiitos H, ovat kyllä värinsä puolesta hillitymmän sävyiset entäs kaupan versiot :D

  VastaaPoista
 2. Ihana! Tommosen päällä olis kiva köllötellä selällään ja aukoilla yläselän fasettilukkoja. Oon samaa tehnyt mahdollisuuksien mukaan keikkumalla tuolin selkänojalla (!) tai pahimmissa tilanteissa pyyhkeeseen käärityllä kaulimella. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kaulin oli hauska idea, ei olisi tullut heti mieleen :D Selkään en ole rullaa vielä testaillut, täytyy ihan ajan kanssa perehtyä mihin kaikkeen rullasta on apua :D

   Poista
 3. Tuo on kyllä ihan huippukeksintö! :) Äärettömän kätevä nimenomaan noissa myöfascial release -tekniikoissa, mutta tehokas lisä myös vartalon syvien lihasten treeniin :) Toivottavasti sun rulla on tarpeeksi kova, saa tehokkaamaan tuskan hien reiden ulkosyrjää käsitellessä ;) Hyvältä se joka tapauksessa näyttää :)

  VastaaPoista
 4. Hei Oona, rulla vaikuttaa kyllä tosi tehokkaalta, aluksi rulla tuntui tooosi kovalta, mutta nyt kun on oppinut hallitsemaan liikkeet ei voi muuta kun nauttia. Tosin mitä enemmän jumissa paikat ovat sitä enemmänhän se sattuu aluksi, mutta niin kuin sanoit huippukeksintö on!

  VastaaPoista