ff

ff

perjantai 14. maaliskuuta 2014

Uudet tuolit keittiössä ja tilan uusi ilme

Muistatte varmaan postauksen jossa pohdin joko ostaa aidot vai kopio Eamesit keittiöön. Noh päädyin siihen halvempaan vaihtoehtoon koska kyseessä oli kuitenkin kuuden tuolin pompsi ja eihän se raha aina puussa kasva ja kolmanneksi sisustusmaku meikäläiselläkin saattaa muuttua yhdessä yössä. Tilasimme tuolit Cult Furniture nettikaupasta, toimitusaika oli noin viikko ja tuolit toimitettiin kotiovelle asti. 

Meiltähän ei löydy puunsävyä laisinkaan joten minua jännitti tosi paljon miten nämä kaunokaiset sopivat meidän kotiimme. Kun tuolit saapuivat oli se rakkautta ensi silmäyksellä, ja vaikka kyseessä ovatkin nyt kopiot on tuoleissa erittäin hyvä istua eivätkä ne natise, laadukkaan oloiset kopiot siis hahaa, näissäkin on taatusti eroja. Vieraatkin ovat kehuneet istuinmukavuutta ja tuolien korkeuskin on juuri sopiva. Yksi asia mikä eroaa aidosta heti ensisilmäyksellä on ruuvien väri. 

Hylly sai uutta ilmettä uusilla hyllylevyillä ja Anttilasta kotiutui Annon Kartio kori.

Näin se ruokailutila sai sitten ihan uutta ilmettä, itse olen aivan innoissani tästä uudesta sävystä meidän kodissamme, kannatti olla rohkea ja kokeilla <3

Mitäs te pidätte ruokailutilan uudesta lookista?


34 kommenttia:

 1. Apua, tosi kaunista! Piti ihan pysähtyä ja kelata uudestaan kuvia, ihana fiilis tässä postauksessa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Kiitos ihana <3 Sitä juuri toivonkin, fiilistellen myös jatkossa :D

   Poista
 2. Tosi upealta näyttää :) Miltä istuinkorkeus vaikuttaa pöytään nähden? Onko tuolit häiritsevän matalla? Kyselen siksi, että kun pähkäilen itsekin samaisten tuolien hankintaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna <3 Istuinkorkeus tuoleissa on 41 cm ja meidän pöydän korkeus on 75,5 cm, meidän tapauksessa instuinkorkeus pöytään nähdeen on juuri sopiva, eivätkä tuolit jää liian matalalle :)

   Poista
 3. Vaikka tuolit ovatkin nätit tilaan, en itse kannata kopiota ollenkaan. :( Musta se on alkuperäiseltä suunnittelijalta varastamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän sinun näkökantasi oikein hyvin ja kunnioitan sitä :) Ja mielelläni minäkin olisin kotiuttanut ne aidot tuolit, mutta kukkaron nyörit eivät antaneet myötä, lapsiperheessä kun on muitakin rahanmenoja. Sunnittelijathan ovat sitäpaitsi jo kuolleet ja rahathan eivät mene heille itselle, vaan lisenssin ostaneille yrityksille :)

   Poista
 4. Tylsää kun on kopiot. Sen huomaa heti, vaikka kaunista teillä onkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma, mielestäni tuolit eivät ole laisinkaan tylsät vaan ilahduttavat aina kun niitä katselen :D

   Poista
 5. Varmasti sun ratkaisu tulee herättämään ajatuksia laidasta laitaan ;) Itsekin kyllä voisin harkita replicoita, niin törkeää kuin se jonkun mielestä olisikin. Kyseessä kun on kuitenkin selkeä kopio, eikä kukaan sitä aidoksi väittäisi.
  Näyttää teillä todella hyvältä nuo tuolit, kannatti ottaa riski! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos J <3 Osasin kyllä odottaa negatiivistä palautettakin mutta jokainen on oikeutettu omaan mielipiteeseen ja arvostan sitä <3 Replicoilla mennään keittiötuolien osalta, jää rahaa muuhun kivaan :D

   Poista
 6. Hyvältä näyttää ja ihanasti tuo lämpöä tuo puun sävy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni <3 Puun sävy kyllä tuo oman säväyksen kotiin, tykkään tosi paljon!

   Poista
 7. Tuolit näyttävät kauniilta joka tapauksessa, vaikka kopiot ovatkin. Ja juuri sopivilta teidän ruokailutilaan.

  Myös tuo ikean hylly on aivan ihana noilla puunvärisillä hyllyillä. Haaveilen, että meiltäkin löytyisi jostain keittiön ja ruokatilan lähistöltä paikka tuollaiselle avohyllylle, mutta kun ei ole seinää niin ei ole seinää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cinnabaria <3 Ruokailutila heräsi kyllä ihan uuteen eloon ja hylly täydensi kokonaisuuden :) No voi höh, mistäs me teille seinä taiottaisiin :)

   Poista
 8. Kauniit tuolit, ihana kokonaisuus tuon seinähyllyn kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suffelini <3 Seinähyllyyn on kyllä helppo vaihtaa levyt mikäli kaipaa vaihtelua, eivät tarvitse kiinnitystä :)

   Poista
 9. Upealta näyttää, siis wau! :)

  VastaaPoista
 10. Erittäin kauniit ovat ja sopii tosi hyvin teille! Pakko sanoa, etten edes tajunnut että nämä ovat kopiot!!

  Tajuan niin pointin, että rahaa menee muuhunkin joten aina ei ole varaa siihen aitoon ja oikeaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S <3 ihana kommentti, sait kyllä meikäläisen hymyilemään, replicat ovat joo, mut hei hyvä jos et huomannut :D :D Tässä tapauksessa säästettiin satasia, mutta kun on kysymys pienemmistä summista pyrin kyllä pysymään niissä aidoissa :)

   Poista
 11. Tuo seinähylly on kyllä todella kaunis. Tykkään kovasti siitä, että muuten melko vaaleassa sisustuksessa on hiukan puuta lämpöä tuomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liina <3 Minäkin tykkään tosi paljon, aluksi en voinut kuvitella meille puunsävyä, mutta nyt olen aivan innoissani :)

   Poista
 12. Kivan näköistä, lämmin tunnelma. :) Tuota koria pyörittelin itsekin Anttilassa, mutta en keksinyt sille meillä järkevää paikkaa niin kauppaan jäi, toistaiseksi. ;) -Riikka-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Kiitos Riikka <3 Kori on aivan ihana, sopii niin moneen paikkaan, tekisi mieli hakea toinenkin :D

   Poista
 13. Kauniit tuolit! Haluaisin kysyä, että ovatko tuolit puhtaan valkoiset? -Niina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tuolit ovat kyllä puhtaan valkoiset, aidothan ovat enemmän luonnonvalkoiset, mikä olikin yksi syistä miksi valinta kallistui näihin :)

   Poista
  2. Hei, tähän pitää kyllä tarttua, että omat aidot DSR tuolit ovat kyllä ihan vitivalkoiset. :)

   Poista
 14. Ihanat tuolit, haaveilen itsekkin näistä. Natiseeko tuolit yhtään ?

  VastaaPoista