ff

ff

perjantai 21. maaliskuuta 2014

Kummituspuu ja korjattu peili


Perjantai moikat kaikille!

Bongasitte ehkä uudet keittiötuoli postauksessa ikean ylähyllyllä risuisen kummituspuun. Puu on lumonut minut aivan täysin, vaikkei mikään komistus olekaan, joten pitihän minun kipaista hakemassa toinenkin, ja sattuikin niin mukavasti että kukkakaupassa vietettiin yksivuotis syntymäpäiviä joten kaikki viherkasvit olivat -50%. Uusi ruukku sai heti täytettä ja eteisen lipastokin uutta ilmettä.
Korjautin tässä taannoin myös riikkoutuneen peilin paikallisessa lasiliikkeessä, joten toivotaan että kisu jättää peilailut tällä kertaa välistä. 

Rennon letkeää viiikonloppua!
8 kommenttia:

 1. Veikeä puu! :) Jospa se kummittelisi kisun pois lipastolta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös :) Hahaa hyvin sanottu, toivotaan näin, toistaiseki on ainakin jättänyt lipaston rauhaan :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ei ole niin vihertävää sorttia kun muut viherkasvit, mutta keltaisia kukkasia siihen pitäisi ilmaantua keväällä :)

   Poista
 3. Hauska puu ja varsinkin nimi. En ole kuullutkaan aiemmin moisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain blogista minäkin tämän bongasin ja ihastuin, ei mikään kaunotarpuu mutta siinä on jotain kummitusmaista mikä iski meikäläiseen :)

   Poista
 4. Todella kaunis kasvi! Minulla on menossa täyskyllästyminen viherkasveihini. Voivat kyllä niin hyvin, ettei niitä voi pois heittää. Pitäisi varmaan yrittää myydä pikkurahalla tai antaa pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii niin minustakin, vaikka joku voi taas olla ihan eri mieltä :) No voi harmi, jokuhan voi ottaa ne vaikka hoitoon vähäksi aikaa, jos vaikka kyllästyminen on ohimenevää..?

   Poista