ff

ff

perjantai 14. helmikuuta 2014

Olohuoneen uusi raitamatto

Valkoinen Paris matto vaihtui Askon mustavalkoiseen Tornio mattoon. Ei sinänsä että entisessä olisi ollut mitään vikaa, mutta jollain tavalla se vaan tökki, kaipasin jotain raikasta tilalle ja mustavalkoisella raitamatolla ei voi epäonnistua. 

Vai mitäs mieltä te olette?


Itse olen matosta aivan innoissani, pohdin toki kahden koon välillä mutta päädyin pienempään (130 x 200). Sohvalta uupuu vielä toinen Helmi Anno, täytyypä käydä huomenna vilkaisemassa josko Anttilasta vielä löytyy :)


Näin lopuksi haluan vielä toivottaa kaikille Oikein ihanaa ystävänpäivää <324 kommenttia:

 1. No sopii! Todella hyvin. Ja tuo teidän huonekorkeus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna <3 Huonekorkeus tuo kyllä kivasti valoa tupaan ja varsinkin kun aurinko paistaa :D

   Poista
 2. On kyl kiva matto, sopii kuin nenä päähän! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Irina <3 Itsekkin yllätyin positiivisesti kuinka suuren muutoksen matolla sai aikaiseksi, tila raikastui toosi paljon, tykkään tykkään :)

   Poista
 3. K a u n i s. Olen miettinyt myös raidalista mattoa mutta jotenkin pelkään että kyllästyykö siihen ??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Nämähän on asioita joita ei voi etukäteen ennustaa, mutta kyllähän sitä aina vaihtelua kaipaa vuosien varrella :D

   Poista
 4. Oikein kaunis. Itse hommasin viime vuonna Stockholm randin pitkän haaveilun jälkeen mutta mua nyppii se, että se on livenä tosi kellertävä se valkoinen ja haluaisinkin siihen jonkun tuon tyyppisen myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Stockholm randista minäkin haaveilin mutta se kaatui juuri tähän kellertävän valkoiseen, harmi sillä se on kyllä upea :(

   Poista
  2. Osaatko muuten sanoa, että mitä eroa on tällä matolla ja Askon juuri samannäköisellä Block-matolla? Muuta kuin hinta :)

   Poista
  3. En osaa kyllä sanoa, Askossa oli myös toinen raita matto, oisko ollut Lankku matto, siinä ainakin valkoinen taittu enemmän kellertävään...Block matto näyttää kyllä olevan tykätty, ainakin kokemuksien myötä mitä googlettamalla löysin, nyt jäin itsekkin pohtimaan mitä eroa näillä kahdella on hmmm.. :)

   Poista
  4. Oli nimittäin kuitenkin hinnassa aika tuntuva ero!

   Poista
 5. Hienosti sopii! Täällä yksi uusi lukijasi ilmoittautuu :). On muuten todella kaunis tapetti teillä tuossa tv-seinällä. Minkä malliston tapetti mahtaa olla kyseessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anniemilia ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi <3 Tapetti on muutes Eco Wood 9713 ihastuin siihen ensisilmäyksellä :)

   Poista
 6. Minustakin sopii tosi hyvin, ihana! Tykkäsin meilläkin raitamatosta olohuoneessa, mutta siinä on valkoset osat niin kellertäviä että häiritsi.. Tuo näyttää kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Voi ei tiedän tunteen, muistan aikoinaan kun tilasin Anttilasta Pandora maton, palautukseen meni juuri samasta syystä :(

   Poista
 7. On ihanan raikas matto ja sopii teille todella hyvin. Mutta miten upeat ikkunat ja huonekorkeus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos A <3 Huonekorkeutta löytyy ja sen myötä myös ikkunanpesua :D

   Poista
 8. Musta-valkoisuus ja raidat toimii aina, etenkin teidän kodissa. :) Eli nappiostos!

  VastaaPoista
 9. Oikeinki hyvä valinta! Ihanan näköistä teidän olohuoneessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nannu, raitamatto tuo kyllä kivasti uutta ilmettä :)

   Poista
 10. Ihana olohuone, matto sopii todella hyvin teille!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suffelini <3 Tekisi niin mieli myös ommella uudet valelaskosverhot sohvan ylle, mutta kankaan valinta ei sitten olekkaan niin piece of cake :D

   Poista
 11. Mattohan aivan nappi valinta teidän olohuoneeseen :) Sopii kyllä tosi hienosti ja on teillä aina vaan ihanan näköistä :)

  VastaaPoista