ff

ff

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Varjostin vaihtoon

Elloksen General-lattiavalaisin joka tuli ostettua jo vuosia sitten on varmaan monelle tuttu, alkuperäinen varjostinhan on enemmän luonnonvalkoinen kun puhtaan valkoinen ja toosi iso, mikä on siis pistänyt silmään jo pidemmän ajan, ja valaisin on nököttänyt makkarin nurkassa lähes käyttämättä. Ratkaisu pulmaan löytyi Pentikistä, mistä löysin juuri sopivan kokoisen varjostimen ja mikä tärkeintä sen puhtaan valkoisen.
Iloisin sunnuntai terveisin,

Marit


16 kommenttia:

 1. Hieno varjostin! Ja vau miten ihanan näköistä, tykkään tykkään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Kiitos :) Tekisi niin mieli jo tuoda kevättä sisustukseen, mutta vielä pitää malttaa, talvihan vasta alkoi :D

   Poista
 2. Sehän istuu siihen kuin olisi aina siinä ollutkin. Wautsi! Tykkään muutoinkin teidän kodin tunnelmasta, todella kaunista!! Hauskaa sunnuntain jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jutta <3 Valaisin saa vaihteeksi ilahduttaa meitä olohuoneen puolella ja tuokin kivasti lisää tunnelmaa pimeisiin iltoihin :) Oikein mukavaa sunnuntaita myös sinne <3

   Poista
 3. Ihanan valoisia kuvia olet saanut otettua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Valoa tuntuu aina olevan liian vähän, mutta nyt sattu kamera olemaan kädessä oikeaan aikaan :)

   Poista
 4. No nyt se on täydellinen, ihana! :)

  VastaaPoista
 5. Meillä on tuo sama varjostin isona sekä pienenä, ollaan tykätty paljon! Sen saa helposti siistiksi imuroimalla pienellä harjasuuttimella joten on myös helppohoitoinen.
  Upeita kuvia ja kaunista teillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia <3 Olen aikasemminkin käynyt Pentikillä kurkkimassa näitä varjostimia, mutta juuri tämä on aina ollut loppu, nyt kävi hyvä tuuri ja hyvin onnellinen asiakas poistui liikkeestä :D

   Poista
 6. Kiva, että löysit siihen paremman varjostimen! Mikään ei harmita niin kuin se, että muuten hyvä ostos jää jonkun pienen "vian" takia seisomaan. Kaunis on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet Jane, olin jo aikeissa myydä koko valaisimen pois, mutta onneksi en tehnyt niin :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos Jenna <3 Kuvat ovat isomman kokoisia kun aikaisemmin, pikkasen uudistusta blogin puolella :)

   Poista
 8. Meillä sama valaisin, ja mua häiritsee se varjostimen väri ihan tolkuttomasti. Ei varmaan muuten, mutta on runkoon nähden liian kellertävä. Kiitos siis vinkistä, jossain vaiheessa taidan minäkin kipittää Pentikille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään huomattavasti enemmän juuri puhtaan valkoisesta :) Sama homma monen upean maton kanssa, valkoinen väri taittuu enemmän luonnonvalkoiseen, mikä myöskin ottaa silmään :) blääh, taidan olla liian pikku tarkka hahaa

   Poista