ff

ff

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Auringon säteet kurkistavat sisälle ja uusi matto eteisen aulassa

Ulkona paukkuu pakkanen ja takassa roihuaa tuli. Eilen saimme myös nauttia auringonsäteistä, tuntuu että koti herää hetkessä ihan uudella tavalla eloon paljastaen samalla ei niin mukavat pölykerrokset jotka jääneet talven hämärässä huomaamatta :DEn raskinut sitten ostaa Pappeliinan mattoa, vaan -50 % alennuksella tilasin tämän Plain muovimaton Jotexilta. Kokoa  matolla on 130 x 190 cm ja ihan mukavan tuntuiselta matto vaikuttaa näin ensi tuntumalta. Matto teki ainakin tehtävänsä, eteinen raikastui kerta heitolla <3
Sunnuntai pakkasterkuin,

Marit

33 kommenttia:

 1. Ihanan valoisa ja avara eteinen! Toista kuin meidän onneton pieni ahdas turhake eteinen.. Me kuljetaankin itse kodinhoitohuoneen kautta. Ja kiva matto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos J :) Mekin kuljetaan pääsääntöisesti khh:een kautta, en tiedä miksi, siitä on vaan tullut tapa :) Pysyypähän eteinen ainakin näin siistimmässä kunnossa hahaa

   Poista
 2. Raikkaan valoisia kuvia! Teidän eteinen on ihanan tilava, matto käy sinne oikein hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina :) Kun suunnittelimme talon rakentamista, yksi ehto oli ehdottomasti tilava eteinen, paritalossa missä asuimme ennen oli tosi pieni ja kapea eteinen, mikä ei miellyttänyt yhtään, tästä viisaampana nyt on pikkasen isompi :D

   Poista
 3. Todella kaunis eteinen ja aivan ihana tuo uusi matto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi :) Matto kyllä tuo kivasti uutta ilmettä eteiseen :)

   Poista
 4. Ihana aurinko, kaunista teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna :) Auringonvalo kyllä tuulettaa talon hereille :)

   Poista
 5. Oi ihana aurinko! Näissä pakkaskeleissä on parasta se, kun aurinko näyttäytyy varmemmin ja tuo ihan erilaisen tunnelman kotiin.
  Kaunista ja valoisaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia :) Niin oikeassa olet, tunnelma muuttuu ihan hetkessä, toivotaan vaan että nurkissa ei silloin juokse pölypallerot ja kutsu siivoamaan :)

   Poista
 6. Kiva matto! Olisi kiva saada omaan olkkariin matto, mutta niin kauan kun ei ole toimivaa imuria niin matto on vähän hankala puhdistaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irina :) Voi ei, toivotaan että saat toimivan imurin piakkoin :) Olisin ihan hukassa ilman imuria, lapsiperheessä se on kyllä kovassa käytössä :)

   Poista
 7. onko matto kiiltävämpi valkoinen vai muovin/matan näköinen? itseä kiinnostaisi kun olen pappelinaa kuolannut ja nyt kun löytyi halvempi vaihtoehto niin... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto kyllä kiiltää vähän, mutta pappeliinan veroinen se ei kyllä ole :) Matto on ohut ja kevyt, ei niin jämäkän oloinen, mutta tykkään siitä silti tosi paljon :)

   Poista
 8. Tosi kauniillta näyttää. Eteisestä tykkään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna :) Auringovalossa eteisen peileissä näkyy pölyt ja sormenjäljet tosi hyvin, mutta ikkunan kosteuspyyhkeillä saa näppärästi pinnat puhtaaksi :)

   Poista
 9. Wau mikä valo ja hitsit kun teillä onkin iso eteinen! Jäänyt multa jotenkin ennen ihan huomaamatta / mennyt ohi. Kivaa pakkasviikon jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eteinen on kyllä ihanan avara, ollaan tykätty tosi paljon :) Leppoissa viikonloppua myös sinulle :)

   Poista
 10. Kiva matto, sopii hyvin! Sinulle on haaste mun blogissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja Kaunis Kiitos myös haasteesta :)

   Poista
 11. Mulla on tuo sama matto makkarissa. :) Ja harmaavalkoraidallinen pitkä eteisen käytävällä. Tosi nätiltä taas näyttää kaikki huoneet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna :) Muovimatot ovat kyllä helppo pitää puhtaana ja kevyet tuulettaa :)

   Poista
 12. Kiva matto ja monesti edullisempi ajaa saman asian kuin kalliimpikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kun ei ole rahaa kallimpaan täytyy tyytyä halvempaan, mutta oikeassa olet, joskus halvempikin yllättää laadullaan :D

   Poista
 13. Hei, kiinnitin huomioni tuohon olohuoneen ikkunan alla olevaan lipastoonne, se on ilmiesesti seinään kiinnitettä malli? Mistähän olette löytäneet, meillä hakusessa samanmoinen? Kiitos jos viitsit vastailla=) t. Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maria, lipasto on Ikean Bestå Burs seinäkaappi kiiltävän valkoisena. Tyttären huoneesta löytyy samanlainen. Ollaan tykätty tosi paljon, kätevä lipasto säilyttää mm. DVD levyjä :)

   Poista
 14. Hei, etsin valkoista muovimattoa ja silmiin pisti tämä Jotexin PLAIN muovimatto. Googlasin mattoa ja kiva Blogisi tuli esille, missä matto oli eteisessä. Mitä olet tykännyt matosta käytössä, pysyykö se paikallaan hyvin? Olisi tarkoitus etsiä mattoa KHH, jolla on pituutta se yli 3m, joten matto ei saa olla kovin liikkuvaa sorttia. Tämä vaikuttaisi helppohoitoiselta ja kauniilta. Onko käytännöllinen mielestäsi kodinhoitohuoneessa? Ilmeisesti saman valmistajan matto on myös itselläsi erivärisenä KHH:ssa.

  VastaaPoista