ff

ff

keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Kurkistus eteisen aulaan

Eteiseen on ilmestynyt uusi lokerikko. Mies nikkaroi, kiinnitti seinälle ja meikäläinen maalasi, hyvää työnjakoa eiks vaan. Nyt vaan olisi vähän tänka på mitä seinälle loihtisi, peuran pää on jo odottanut pidemmän ajan ja kaveriksi ajattelin Red Deerin julistetta by Alexis Marcou, jota myy mm Society6.
Sain eilen myös viritettyä uudet joulukynttilät ikkunoiden väliin. Olin niin happy kun löysin nämä, sillä olen monasti pohtinutkin näille pikku ikkunoille jotain kivoja jouluvaloja, niitä kuitenkaan löytämättä. Sälekaihtimet ovat vedetty ylös, valot tulevat näin kauniimmin esiin, illalla taas nukkumaan mentäessä kaihtimet menevät kiinni.


Tuovat kyllä ihanasti tunnelmaa eteiseen. Näin se joulu meillekkin hiipii pikku hiljaa tip tap 

Mukavaa iltaa <3

21 kommenttia:

 1. Ihanasti sopii nuo kynttilät juuri tuonne pikkuisille ikkunoille oven molemmin puolin.. oon aatellu, etten noista ton tyylisistä valoista tykkää, mutta selkeästi ne vaatii oman paikkansa! Kauniit ja tunnelmalliset!! Onko tuo lokerikko kiinnitetty tuossa seinään, tuohon ihan alas? Hieno on sekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria <3 Ikkunat ovat vähän haastavan kokoiset juuri jouluvalojen suhteen, ovat niin kaposet, mutta nämä valot sopivat sinne kuin nakutettu :) Lokerikon alle on jätetty tyhjää tilaa noin 20 cm, lejuu siis vähän ilmassa :)

   Poista
 2. Nuo valot sopivat tuohon kyllä täydellisesti!! Kiva idea tuo lokerikko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru <3 Niin minustakin :) Lokerikko on kyllä näppärä tehdä ja kustannukset eivät päätä huimaa, laskutilaakin löytyy kahdelta tasolta :)

   Poista
 3. Kivoja juttuja! Lokerikko on mainio, ihanan yksinkertainen:)!!! Ja nuo valot tuo kyllä kaunista tunnelmaa eteiseen ja näyttävät varmasti upeilta myös ulkoapäin katsottunakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi <3 Lokerikko on tosi yksinkertainen, juuri sellaisen halusinkin, ei liian raskasta, vaan kevyen ja siron koska käytäväkin on aika kapea siltä kohtaa :)

   Poista
 4. Todellakin kivat valot. Paikka on kuin tehty niille.

  VastaaPoista
 5. Valot sopivat ikkunaan kuin nenä päähän! Ihanat! :)

  VastaaPoista
 6. Ihana, ihana ja ihana! Koko eteinen on niin kaunis ja toi lokerikko, WAUDE!!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Image <3 Lokerikosta tuli kyllä tosi kiva :)

   Poista
 7. Vau! Upea yhdistelmä nuo valot tuossa eteisessä! Voih, mäkin haluan kapeat ikkunat eteisen oven viereen. <3
  Ja tuo valkoinen itse nikkaroitu hylly on myöskin upe, samoin kuin seinän väri, diy-häkkyrälamppu ja poron pää ja poroprintti! Kaikki on vau! :D

  VastaaPoista
 8. Heippa!
  Ensiksi haluan kiittää todella inspiroivasta ja kauniista blogista, kotinne on niin makuuni! Kysymykseni koskee julistetta ja nettisivustoa, josta aiot/aioit julisteen tilata? Oletko siis tilannut tuon julisteen tai jotakin muuta tuolta Society6-sivustolta? Päädyin blogisi kautta kyseiselle sivustolle, ja nyt muutama juliste ja tyynynpäällinen kiinnostaisi todella paljon :) Mietin vain, että kuinkahan turvallista tilaaminen on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kirppunen ja kaunis kiitos sydäntä lämmittävistä sanoistasi <3 Sattui niin sopivasti tämä kysymys, sillä tilasin aika vastikään kyseiseltä sivulta pari julistetta (tosin en sitä poroa, hih) ja odottelen kuumeisesti postia :) Sitten nähdään miten kauppa sujui :)

   Poista
  2. No niin, osuipa kysymykseni oikeaan kohtaan :)
   Innolla jään odottelemaan mahdollista postausta tilaamistasi julisteista ja tilauksen sujumisesta!
   Mukavat tiistait :)

   Poista