ff

ff

lauantai 17. elokuuta 2013

Haaveita makuuhuoneeseen

Lauantai, mikä ihanampi aamu herätä. Nyt kun arki taas lähtenyt pyörimään meidän perheessä ovat rauhalliset aamuheräämiset kultaakin kallimmat <3 Aamulenkki tuulen tuiverruksessa karisti viimeisetkin unihiekat tienvarsille ja piristi mukavasti. Vuosi lisää plakkariin tais tulla tänään, mutta niitähän ei lasketa enää hahaa...

Meidän makuuhuone ei ole paljon muutoksia kokenut muuton jälkeen, paitsi tekstiilien osalta, toki sisustuspohdintoja olen päässä pyöritellyt ties kuinka monia, mutta en ole vaan ryhtynyt vielä tuumasta toimeen. Josko nyt? Alla muutama kollaasi mitä hankintoja olen pohtinut.



Askon ornament peili se on vaan niin kertakaikkiaan upea ja sopisi niin hyvin yhteen tapetin kanssa, olen vähän silmäillyt myös käytettyjä netistä, mutta vielä ei ole napannut. Vink Vink! Mustia ja valkoisia tyynyjä, pehmeyttä torkkupeiton muodossa ja muhkea pellava petaus.



Tv:n sijoittaminen nurkkaan oli jo päätetty sähköjä suunniteltaessa, pistokkeet löytyvät katon rajasta ja Hayn Hee nojatuoli tuo kaivattua laskutilaa, unohtamatta tietenkään taljaa.


Hayn pieni tarjotin pöytä ja Kartellin Take valaisin sopisivat hyvin nurkkausta täydentämään. Ja seinälle aamutakkia varten muutamat Dotsit. Living and Roomin hopeinen peuran pää sängyn yläpuolelle olisi piste iin päälle tai sitten valkoinen, tosin en ole vielä löytänyt mistään, onko vinkkejä? 

Huomaatkos jotain poikkeavaa kollaasissa jota meiltä ei vielä löydy, mietin tässä jos sitä uskaltaisi tuoda pienissä määrin mukaan sisustukseen lämpöä tuomaan. Mitäs mieltä olette? Taidan olla pikkasen  lämpenemässä puun sävylle...vai olenko?








16 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää suunnitelmat! Puun sävy on kyllä kaunista kun sitä käytetään pienissä määrin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Padmerine <3 Niin minustakin, tätä olen juuri ihaillutkin monissa blogeissa :)

      Poista
  2. Ihana suunnitelma! Täälläkin makuuhuoneen pieni muutos vielä käynnissä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suffelini <3 Oi oi mitähän olet keksinyt, jänskää :)

      Poista
  3. Kiva ja kaunis suunnitelma! :) minäkin tykkään puunsävystä sisustuksessa pienissä määrin. Vau :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna <3 Puun sävyjäkin on niin monia, itse pidän enemmän vaalean puun sävystä :)

      Poista
  4. Ihania haaveita. Tuo talja on tosi kaunis. Itsekin mietin sitä :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Love <3 Taljat ovat kyllä aivan ihania, näin syksyllä ja talvella niitä voisi hamstrata useampiakin, sisälle ja ulos :D

      Poista
  5. Peukkua ehdottomasti puunsävylle. Kävisi teillekin ihan superhyvin. Mutta kuten yllä onkin todettu - ei liiaksi. Vähän on hyvä ja tuo sopivasti sitä lämpöä! Meillä se on tainnut viimeaikoina mennä jopa vähän yli... Tai sitten ei. Jotenkin ihan hurahdin siihen ja tässä ollaan :D

    Ihanat kollaasit olet koonnut!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietäisi vaan mistä aloittaa :D Teidän koti on aivan mielettömän upea puunsävyineen, mitään en lähtisi muuttamaan :)

      Poista
  6. Oi miten herkullisen näköisiä haaveita! Nuista kelpuuttaisin itsellenikin kaikki! ;) Varsinkin tuo askon ornament peili on tosi hieno!

    http://vaaleankodinaiti.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös :) Näistä saakin haaveilla jonkin aikaa, lottopottia odotellessa :D Pikku hiljaa...

      Poista
    2. Niinpä! Näillä minunki haaveiluillani lottopotti tulisi tarpeeseen :D Teillä on kyllä todella kaunis ja toimivan näköinen koti! Hyvällä maulla sisustettu :P

      http://vaaleankodinaiti.blogspot.fi/

      Poista
  7. Ihania haaveita! Ei muuta kuin toteuttamaan tai kirjoittamaan joulupukille ;) Ja onnittelut sulle näin jälkikäteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jane <3 Täytyy kyllä pukille raapustaa muutama toive hihii :D

      Poista