ff

ff

tiistai 28. toukokuuta 2013

Pihalla

Hejssan pitkästä aikaa. Sää on hellinyt meitä jo monena päivänä ja sisällä ei ole tullut oltua juuri ollenkaan, ajatukset sisustamisen suhteen ovat näin ollen olleet narikassa(kuten myös blogi), annetaan ideat muhia rauhassa siellä pääkopassa, eivät ne sieltä minnekkään karkaa. Nyt nautitaan näistä upeista keleistä <3

Piha on alkanut kivasti vihertämään, puut ja pensaat heräävät henkiin ja muistuttavat olemassa olostaan, hyvä niin koska jännityksellä odotettiinkin miten kaikki selviävät talven yli. Tuijat tosiaan kokivat siis sen pahimman kohtalon ja vaihtoon menivät, nyyhk, vielä olisi muutama istuttamatta.

Kuvassa ylhäällä tuoksuherneet ovat päässeet hyvään vauhtiin, oi kuinka odotankaan niiden valloittavaa tuoksua, kehikkoa en ole vielä asentanut paikoilleen. Norjanangervot viuhkoineen ihastuttavat aina, meidän ovat vielä niin ihanan pieniä soran seassa <3 Pikkusyreenit puhkeavat myös kohta kukkaan, näitä täytyy kyllä ehdottomasti istuttaa lisää..


Eniten odotan meidän koristeomenapuun kukintaa, nupussa on jo..



Terassilla otetaan rennosti, pikku sohvalla on mukava ottaa pikku torkut lenkin jälkeen. Kesän ensimmäinen Brita kakkukin tuli tehtyä ja grillikin on tirissyt jo useamman kerran, NAMII 


Terassi kaipaa vielä vähän tuunausta, saatiin uusi katos asennettua, mutta viimeistely puuttuu, kuten kukat ja pehmusteet, lisää kuvia kun saadaan kaikki paikoilleen. Aurinkoista päivää kaikille <3

15 kommenttia:

  1. Ihana kesä ja aurinko -nyt niistä pitääkin nauttia! :) Mä oon aivan ihastunut tuohon riippahernepuuhun (kuvasta päättelin sen olevan tuo). Kauniita istutuksia muutenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Iisa <3 Kesä on kyllä niin parhautta ja riippahernepuut olivat kyllä nappihankinta, tykkään tosi paljon!

      Poista
  2. Ihania kesä kuvia kerrassaan :-) Pihalla olo on niin ihanaa, auringosta pitää niin nauttia :-)

    Kauniita kukkia teillä kasvaa, ihana kun kesä on tullut :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Seija <3 Lasten kanssa tulee kyllä paljon touhuttua pihalla, ja kesä on kyllä nyt tullut ryminällä, ainakin säät ovat mitä parhaimmat :) Ihanaa ihanaa <3

      Poista
  3. Ihania kuvia kertakaikkiaan, on se vaan niin ihanaa kun kesä on taas täällä ;)

    Mistä muuten olet hankkinut tuon Best tyynyn tuossa tuolin päällä (kuva bannerissa)? Aivan ihana :0)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna <3 Tyyny on tilattu Zalandosta :)

      Poista
    2. Apua, tyynynpäällinen on sittenkin ostettu Village sisustuskaupasta, sekoitin sen toiseen tyynyyn :)

      Poista
  4. Kesäkuvat ovat parhautta! Samalla aiheella postasin tänään itsekkin... ;) Nyt todellakin otetaan kaikki ilo irti kesästä ja auringosta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan niitä kiva fiilistellä kun kesä ohi ja kylmyys tulee :D Jeps nyt nautitaan!

      Poista
  5. Teillä on oikein kaunis piha. Näyttää viihtyisältä!

    Ihania kesäpäiviä sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia <3 Oikein ihania ja aurinkoisia kesäpäiviä myös teille!

      Poista
  6. Grilliruoka on parasta ja ihanalta näyttää kakkukin <3 Me vielä odotetaan omaa grilliä, heinäkuussa mennään hankkimaan kun terassi on valmis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesällä tulee kyllä grillailtua toosi paljon, niin namii ruokaa, ja ulkona ruoka maistuukin vielä herkullisemmalta :)

      Poista