ff

ff

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Jumppapallon uusi look

Heippa kaikille pitkästä aikaa <3 Otettiin pieni irtiotto arjesta hiihtoloman merkeissä ja hups hei maaliskuun puolella jo ollaan, aj että tuntuu hyvälle. Kotimatkalla tapasin ensimmäistä kertaa upean INANA blogin Sannan, jolta olin tilannut mustan jumppapallon päällisen. Ihastuin niin hänen blogissa esiintyneeseen päälliseen, tuli heti että tahtoo tahtoo <3 <3 ja nyt minulla on ihka oma sisustus jumppapallo, hih. Kiitos Sanna!


Marimekko liikkeestä tarttui mukaan pari ihastuttavan väristä tyynyliinaa, tuovat kivasti väriä yhdessä valkoisten pussilakanoiden kanssa <3 Taas pinkkiä joo tiedän, se on vaan niin mun väri, mutta löytyyhän sieltä ripaus keltaistakin, hih..leppoisaa iltaa kaikille!


9 kommenttia:

 1. Ihana pallo! Mullekin kelpaisi tuollainen. Tuotahan kehtaisi pitää näytilläkin, niin ehkä tulisi myös treenattua sillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä jumppailen pallolla aina kun aikaa löytyy, ja koska pallo sen myötä pyörii päivittäin siellä sun täällä niin törmätessäni Inanan blogissa tekemään päälliseen, olin ihan myyty :D

   Poista
 2. Inanan jumppispäälliset on niin kauniita. <3
  Ja hyvin sopii nyt teidän sisustukseen tuo pallo. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet, on kyllä taitava käsistään :D Pallo on kun tehty meille <3

   Poista
 3. Blogissani on tunnustus sinulle :)

  www.sinis-decor.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Ihanalta näyttää ja täysin sopivakin vielä :-) Kivoja jumppaushetkiä sinne.
  Oli ilo tavata eka blogituttavuus :-)

  VastaaPoista
 5. Oli kyllä juuri passelin kokoinen :D Aivan ihana <3 Ties vaikka tavataan vielä toistekkin, ties mitä käsityö ihanuuksia keksit vielä :D

  VastaaPoista