ff

ff

torstai 21. helmikuuta 2013

Taloa rakentamassa

Ei olla vielä rakentamassa uutta taloa, mutta pienempää sellaista. Olen aina ihaillut näitä Ferm Livingin taloja, mutta niiden värit eivät ole oikein kolahtaneet, joten nyt sain vihdoin pikku inspiksen kokeilla DIY.


kuva lainattu täältä 


Tässä pieni sneak peak...pikkasen paksummalla materiaalilla mennään mutta jykevämpi näin..mamman pikku linnunpönttö, hih, vielä siis paklausta ja maalausta niin rupeaisi olemaan valmista.

Jippiii huomenna perjantai, leppoisaa torstai iltaa <3
8 kommenttia:

 1. Siis nää DIYt on ihan parhaita! Mä en aina käsitä mistä kaikki saa näitä ideoita :)) Aivan ihania :) !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin <3 Mutta Ajan puute toteuttaa näitä ideoita pukkaa vaan olemaan kortilla, mutta pikku hiljaa :D

   Poista
 2. Hyvältä näyttää. Itse tehdyllä on myös aina enemmän tunnearvoa. ;) Minkä värinen siitä tulee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini <3 Talo tule olemaan valkoinen ja takaseinä hempeän vaaleanpunainen tai vaalean musta...takalevyhän on helppo vaihtaa jos haluaa vaihtelua :D

   Poista
 3. Hei tosi hienoja - mä taidan heti varastaa tän idean ja tehtailla näitä kesän tullessa ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan :) Tekisi niin mieli laittaa kivan laatikkoasetelman jollekkin seinälle, yhdistäen talon ja muutaman neliön mallisen laatikon, let´s see, kesällä onkin mukava askarrella vaikka ulkosalla :D

   Poista
 4. Oi, että! Vähänkö siisti!! Tosi hyvä idea tehdä itse tuollainen, saa juuri sen kokoisen kuin haluaa ja värikin on helppo itse päättää. Pitääpä vinkata miehelle, jospa hänkin askartelisi meille pari tuollaista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä näppärät tehdä kunhan löytyy tarvittavat vehkeet, kaikki kulmat eivät kyllä ole millin päälle, mutta no hätä, tykkään kuitenkin :D Ei muuta kun heti vinkkaamaan miehelle! Leppoisaa viikonloppua!

   Poista