ff

ff

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Taulut löysivät paikkansa ja uusi matto

Heippa ihanaiset. Itse maalatut taulut löysivät paikkansa eteisen aulasta, tähän paikkaan on ollutkin jo pidemmän aikaa pohdinnassa jokin taulusommitelma joten nämähän sopivat siihen vallan mainiosti. Sai aulakin pikkuisen väriruiskeen.Muokkasin vielä oikean puoleisen taulun väriä vaaleanpunaisemmaksi, alkuperäinen oli enemmän punertava..veikkaan kyllä että näissä tulee kuva vaihtumaan useamman kerran :D
Ja tässä tämä upea puhtaan valkoinen Askon Paris matto. Matto on erittäin muhkea ja pehmoinen, ihana paikka köllötellä ja peuhata lasten kanssa <3 Olen erittäin tyytyväinen ja matosta sain vielä -50% alennusta. Tosin toimitusaika venähti kuukauden mittaiseksi.
                                     Oikein Ihanaa ja Leppoisaa sunnuntai päivää kaikille <3

                  PS. Onko teillä tapana suihkuttaa uudelle matolle likaa hylkivän suojakerroksen?

               

14 kommenttia:

 1. Wau. Upeat noi taulut. Nyt alkoi kutitella itseänikin duunailla joku taulu. :)
  Kyllä mä suosittelen suihkuttamaan kauttaaltaan runsaan kerroksen likaahylkivää suihketta. Helpottaa kummasti jos siihen joku tahra elämisen jäljistä tupsahtaa. ;)

  VastaaPoista
 2. Teillä on kyllä toooodella kaunis koti. :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis koti teillä! Olen käynyt Askossa hypistelemässä tuota samaa mattoa ja niin tekis mieli ostaa se :) Tuo valkoinen matto mikä meillä on nyt olkkarissa pitäis taas pestä ja se on muutenki liian pieni tuohon tilaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tämä matto on kyllä niiin ihana, meillä makkarissakin on tämä sängynvierusmattona, niin pehmoinen upottaa varpaat herätessä :)

   Poista
 4. Kiitos Kerttu <3 Olohuoneen/keittiön valoisuus oli yksi kriteeri talopakettia valitessa ja suurten ikkunoiden myötä pääsemme kylpemään tässä <3 Tosin pölyjä saa olla tiheämpään pyyhkimässä hih..

  VastaaPoista
 5. Upea koti! Avaraa ja valkoista! Ihanat pariovet olohuoneeseen. Liityin lukijaksi. :)

  VastaaPoista
 6. Teillä on niin kaunis koti! Mistä sohvanne on ostettu, onko se väriltään musta?

  VastaaPoista
 7. Kiitos <3 Sohva on ostettu Maskusta 1,5 vuotta sitten, valmistaja on Bellus. Väri on musta, olemme olleet kyllä tyytyväisiä :D

  VastaaPoista
 8. Ihana koti teillä, löysin Jeminan blogin kautta tänne, minullakin on makkarissa kaksi Paris-mattoa ja ne on kyllä unelman pehmeät, itse pidin pakkasella mattoja esin 5 -10 minuuttia pakkasessa, sen jälkeen pyörittelin matot hangessa ja niistä tulee tällä menetelmällä tosi raikkaat ja kaikki pienetkin nypyt ja pölyt jää hankeen :)vanhankansan konsti nimellä lumipesu :)

  VastaaPoista