ff

ff

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Kodinhoitohuoneen kaos

Näppäsin juuri muutaman kuvan meidän kodinhoitohuoneesta, hih. Aika sekamelskalta näyttää eiks vaan..tämä on paikka minkä oven mielellään sulkee.


Näkymä ovelta, tyttären luistimet lattialla seppälän pussissa. 


Epämääräisiä vaatekasoja menossa kaappiin 


Työvaatteita henkarissa, eripari henkaritkin, kuten myös pyhkeet, kuivausteline odottanut  tyhjentämistä pari päivää joten päälle kertynyt jo muutama muukin vaatekappale


Eilisen sanomalehti, olohuoneesta siirretty amaryllis, hanskat, sappisaippua ja muumimuki minun jäljiltä. Mieheni muistuttaa minua joskus tästä huonosta tavasta, juon teetä ja saatan samalla tehdä muita askareita ja teemuki jää sille tielle. 

Kuljemme usein takaoven kautta, ja postitikin avataan siellä, joten pöydälle nekin jäävät. Riisuttuja koruja ennen suihkuun menoa. Iltaisin tulee rasvattua suihkun jälkeen ja harjattua hiukset, siihen nekin ovat jääneet.


Pesukoneen päällä vaatteita eilisen ulkoilun jäljiltä ja kenkäpareja sikin sokin.
Miksi se on niin hankalaa viedä tavarat omille paikoilleen samantien eikä jättää niitä lojumaan höh.


Pysyykö teillä kodinhoitohuone järjestyksessä?
9 kommenttia:

 1. Kotoisan näköistä :) Meillä on usein samanlaista. Lisäksi meillä saattaa olla lattialla heinää, kun lapset ovat ruokkineet pupua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kuuluu tottakai lapsiperheen arkeen että tavaroita on hujan hajan, elämisen meininkiä <3 Ei ainakaan ole tekemisen puutetta ja minähän tykkään siivota <3

   Poista
 2. Ihanan iso kodinhoitohuone! ja hei, just parasta on se, että sen oven voi laittaa kiinni, kun siellä on mullinmallin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet aivan oikeassa, ovi vaan kiinni ja ajatukset muualle, ehkä vähän lisää kaappitilaa saisi olla, sisustustyynyjä pukkaa lisääntymään vuosien varrella, hih

   Poista
 3. Kiva kun muillakin mullin mallin. Meillä vielä remppavehkeet levällään ja 3 kpl hiekkalaatiokoita :D Hallittu kaaos vai mikä se oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogi kuvissa saa hyvin karsittua ylimääräiset pois, mutta todellisuus voi olla ihan muuta <3 Hallittu kaos, hyvin sanottu <3

   Poista
 4. Mulla ei ole kodinhoitohuonetta, mutta muutoin tavaraa ja vaatteita lojuu siellä täällä. Olipa tosi kiva ja helpottavaa nähdä normaalia arkea. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään lukea kun blogit välillä julkaisee kuvia arjen todellisuudesta, helpottaa tosiaan huomata että ei ole ainoa jolla kotona vallitsee välillä kaos ja että kaikki ei ole aina sliipattua heti vimpan päälle :)

   Poista
  2. Ehkä se kuuluisi vaan hyväksyä, että arjessa elellään miten elellään ja sitten kun otetaan kuvia blogiin niin voi vähän stailata. Jotenkin tuntuu, että moni haaveilee siitä, että koti olisi aina kuin asuntomyynti-ilmoituksissa. :)

   Poista