ff

ff

lauantai 29. joulukuuta 2012

Yhdessäolosta nauttien

Joulun vapapäivät ovat kuluneet rentoutuen, herkutellen, herkutellen ja ulkoillen. Alennusmyynnitkin ovat jääneet meidän osalta välistä, ei ole varsinaisesti tarvetta mistään, tulisi varmaan ostettua ihan vaan alennusmyyntien hurmoksessa jotain mitä ei oikeastaan tarvitsekkaan, onko tuttua?
Tytär kävi kyllä pyörähtämässä kierroksen ja oli mm. ostanut uuteen Iphoneensa kolmet suojakuoret :O Taitaa vissiin olla suosittuja nämä suojakuoret eri muodoissa ja väreissä nuorten keskuudessa..


Pojun lempparipeli, varsinkin kun kyseessä Salama mqueen muistipeli, autot jää hyvin mieleen 


Robotteja pukki tais tuoda peräti kolme kappaletta, ja varsin äänekkäitä ovatkin, hih 


Perinteiset lego leikit ne ovat aina pop


Taitaa pojulla olla pahat mielessä..


Uusi potkulautakin saanut kyytiä...


...unohtamatta lumilautaa, hyvin sujui tasapainoilu ensimmäiseksi kerraksi

Ihanaa lauantaita kaikille, kohta se vuosikin vaihtuu ja uudet tuulet puhaltaa <3 

3 kommenttia:

 1. Meillä vähän sama meininki. Neiti 2v 9kk on opetellut pelaamaan afrikan tähteä, Brion junarataa on kasailtu ja uusia, ihan ekoja suksia kokeiltu :) Ihana talo teillä muuten!

  Hanna (pikkumamma.blogspot.fi)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Hanna <3 Mikäs sen mukavampaa kun viettää vapaapäiviä keksien kaikkea kivaa, lautapelejä tulee muutenkin pelailtua liian vähän, joten sekin tuo vaihtelua tavallisiin leikkeihin. Oikein Hyvää Uutta Vuotta teidän perheelle <3

  VastaaPoista
 3. Onnellista uutta vuotta koko perheelle! Uusi vuosi toi uusia kujeita ja perustin ikioman sisustusblogin :) Tervetuloa vierailemaan Modernisti Kodikkaaseen -tulokkaaseen.

  http://modernistikodikas.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista