ff

ff

lauantai 22. joulukuuta 2012

Joulu on jo ovella

                             Näppäsin muutaman kuvasen lasten koristellessa joulukuusta <3









Löytyy meiltä punainenkin nurkkaus, hih..

Jouluattona meille on tulossa lähisuku syömään, kuten jo monena vuonna tähän asti. Meillä on aina tapana että jokainen tuo jotain joulupöytään, niin ei talon emännän tarvitse ottaa liikaa paineita pöydän antimista hiki hatussa. Kinkku paistuu huomen yönä apen leivinuunissa, kokeilemme ensimmäistä kertaa tuoresuolattua kinkkua potkalla, saa nähdä eroaako maku sen kummemmin pakastekinkusta. Kinkkua nami nami meikäläisen ehdoton suosikki ja rosollia kermanokaren kera <3

Mikäs on teidän joulupöydän suosikkiruoka?

Ihanaa joulunodotusta <3

9 kommenttia:

 1. Kyllä se kinkku on vaan numero ykkönen. :)

  Jouluiloa ihanaan taloonne! <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos <3 Iloista joulua myös sinulle!

  VastaaPoista
 3. Hyvää joulua!! Ei ehditty sitten tulla käymään kun ollaan koko porukka oltu/ollaan flunssaisia. Nähdään joulun jälkeen. :)

  terv.
  Riikka ja Magu

  VastaaPoista
 4. Voi flunssa kurjuus, pikaista paranemista koko perheelle <3 Ihanaa ja tunnelmallista Joulua myös teidän perheelle halauksien kera <3 Vi ses!

  VastaaPoista
 5. Hei mistä ootte ostanut eteisen lipaston?:)

  hyvät joulut:)

  VastaaPoista
 6. Eteisen lipasto on teetetty mittojen mukaan samaisesta paikasta mistä kaikki muutkin kalusteet, eli Huusholli keittiöt Kokkola. Hakusessa oli lipasto 30 cm syvyydellä, eikä löytynyt mistään...mutta teettämällä saimme juuri oikean kokoisen ja hintakaan ei ollut mahdoton :)

  VastaaPoista
 7. Hei! Saanko kysyä mistä kuusi ja ikkunalla olevat joulutähdet on ostettu? :) Ja minkä korkuinen kuusi on? Aivan ihania joulukuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kuusi on ostettu Kärkkäiseltä ja tähdet Kodin Terrasta ja Clasulta. Oiskohan kuusi ollut 180 cm :)

   Poista