ff

ff

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Lemppariastiat

Irina White & Fresh blogista haastoi meidät lempiastioiden merkeissä, kaunis kiitos <3 Nyt taisimme päästä helpolla, sillä meillä ei astioita ole vielä kertynyt niin paljon(häätkin vielä pitäämättä, hih). Päivittäisessä käytössä meidän perheessä ja ehdottomat lempparit ovat tällä hetkellä aina rakkaat muumihahmot, mukeissa, laseissa, jälkkärikulhoissa ja lautasissa.


Iittalan valkoinen teema astiasto on uusi täydennys meidän astiaperheeseen, oliivin vihreää teemaa olikin entuudestaan, mutta koska sarja lopetettiin siirryttiin valkoisiin. Näillä astioilla meidän arjessa mennään...ollaan tykätty <3


Yksi minun lempiastioistani kotona on marimekon siirtolapuutarhasarjan kulho, sopii niin hyvin talon sisustukseenkin, hih. Kuppeja on tullut kans kateltua siihen malliin että täytyy saada, mutta pikku hiljaa..
Mieheni lempi(astia)työkalu keittiön puolella taitaa olla kauan himottu Hackmannin kovanaama noh paistinpannu, poiketen vähän aiheesta. Kokeillaan nyt josko tuo kestäisi paremmin induktiota kuin edellinen (perus) pannu, joka ei kauan kestänyt.


Non-Overheatable -teknologiaa (NOH), on suunniteltu ensisijaisesti toimimaan täydellisesti induktioliedellä. 

Ylikuumentaminen lyhentää pannujen pinnoitteen elinikää. Uusi NOH-teknologia käyttää hyväkseen induktiolieden magnetismia eikä anna pannun kuumentua yli 230 asteen. Siksi pannun pinnoitetta ei induktioliedellä voi vaurioittaa ylikuumentamalla eikä rasvojen ja öljyjen syttymisvaaraa ole. 

NOH-pannun käyttöikä on tavallista pidempi ja paistotulos parempi. Tuotteet on pinnoitettu erittäin kestävällä Hardtec Superior non-stick –pinnoitteella ja voit pestä ne koneessa. Tuotteet on tehty Suomessa ja niiden muotoilusta vastaa Pentagon Design.

NOH-pannuja voit käyttää kaikilla liesillä, mutta ylikuumentumisen estävä NOH-teknologia toimii ainoastaan induktioliedellä.


Tällä kertaa en laita haastetta eteenpäin, mutta olisi kyllä mukava jos joku siihen tarttuisikin <3 <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti