ff

ff

maanantai 12. marraskuuta 2012

Koukussa

Työpäivän jälkeen haen pojun tarhasta ja sitten syödään koko perheen kesken. Ruokapöydässä käymme läpi päivän tapahtumia ja jutellaan niitä näitä. Omassa lapsuudessa meillä oli aina näin ja mikäs se mukavampaa yhdessäoloa. Ruokailun päätteeksi valtaamme kaikki sohvan ja sulatellaan masuja. Lapset pelailevat Ipadia ja mies surffailee kans nettiavaruudessa. Mitäs minä, noh katson kauniit ja rohkeita, hih, tvstä ei juuri siihen aikaan tule mitä ihmeempiä, joten tähän on jäänyt vähän koukkuun sarjan alettua pyöriä tvssä. Hyvin pääsee kärryille vaikka jokin jakso jää välistä, juonikiemurat etenevät niiin hitaasti, ja kaikkea setvitään miljoona kertaa, mutta jokin siinä koukuttaa..höpsö minä, hih


Ketään muita koukussa?

6 kommenttia:

 1. Ihanalta teillä näyttää! Mistä olette hankkineet tuon tv-tasonne? Se on kiva :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Taso on ostettu Jyskistä ale hintaan 125 eur, eli tosi edullinen, ei haittaa vaikka lapset vähän kolhiikin. Taso on kiiltävän valkoinen :)

  VastaaPoista
 3. ihanaa teil on! oi ja nuo lattiatyynyt on myös hienot. mistä?

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos kiitos! Tyynyjen kangas on vallilan kangasvalikoimasta, itse ommeltut :)

  VastaaPoista
 5. Siis tässä tuli ensimmäistä kertaa (elämässä :D ) sellainen olo et wau toi televeisio sopii tonne! inhoan televisiota m muita härpäkkeitä. Mutta teillä niin kotoisa fiilis! :)

  http://kotiovella.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. hih enpä oo koukus hih!

  VastaaPoista