ff

ff

perjantai 12. lokakuuta 2012

Valopallot

En voinut vastustaa näitä palloja joita blogeihin on pikku hiljaa eksynyt, hih. Tilasin Chepistä nämä pimenevien iltojen väripilkut. Pallojen värin ja järjestyksen sai itse valita, värivaihtoehtoja oli runsaasti. Ei muuta kun klik klik ja pallot tulivat postissa nopsaan. Nämä maksoivat 30 eur postikuluineen, ei paha <3 Pallot löysivät paikkansa keittiöstä josta palloteema löytyykin, saapi nähdä innostunko tilamaan lisää, hih

Palloista heijastuu seinälle upeaa kimallusta.

Perjantai iltoja kaikille!

15 kommenttia:

 1. Hei Bella, eikös vaan <3 tyttären huoneeseen olisi nyt pohdinnassa valopallot, värit vielä mietinnän alla..

  VastaaPoista
 2. Kauniit valot! Mulla on yhdet valot, joissa harmaita,beigejä, valkoisia ja mustia palloja. Pitääpä käydä tuolla nettisivulla valitsemassa toiset valot ihan oman suunnitelman mukaan.. :)

  VastaaPoista
 3. Hei Anskuli, Chepin kautta saa tosiaan just sellaiset valopallot kun himoitsee <3

  VastaaPoista
 4. apua, yli-ihanat! nyt mulle tuli eka kertaa näistä cxdddddddddddsellainen pakko saada -fiilis :P. nämä sävyt on täydelliset, onko niissä siis kahta sävyä: mustaa ja valkoista? en oo keksiny noille meiltä vielä täydellistä paikkaa, mut noissa kuvissahan sekin tuli esiin eli keittiön ikkunaan meilläkin! :D

  VastaaPoista
 5. ups, kissa käveli näppiksen yli ja tuli tommonen välikoodaus tonne ;D

  VastaaPoista
 6. S mukava kuulla, hih, muistan kun minäkin näin ensimmäisen kerran kuvan näistä, niin olihan se että Wau, tahtoo saada :D Sävynä on toisaan ainoastaan black and white <3

  VastaaPoista
 7. Mikä valkoinen tuo on, oli kahta: snow white ja ivory?

  VastaaPoista
 8. Hei!

  Mitä pankki ja ID tietoja annoit tuonne? Että onko turvallista sos.turvatunnusta laitella osoite tietojen lomassa s-postilla.

  Leena

  VastaaPoista
 9. Upeat valot ja verho ja taulu! Mistä tuollaista verhoa saa?:)

  VastaaPoista
 10. Hei Leena, tilattua netin kautta pallot, myyjä otti s-postitse yhteyttä, maksoin laskun verkkopankin kautta ja scannasin suorituksen s-postin liitteeksi, osoitetiedot annoin myös, taisivat siinä kyllä sos tunnusta myös kysyä...en tietenkään osaa sanoa onko turvallista antaa kyseisiä tietoja, se on jokaisen oma asia :) Riigasta löytyy itse liikemyymälä jos sielläpäin tulee käytyä :)

  VastaaPoista
 11. Valelaskosverhot olen ommellut itse, kangas on tilattu jotexilta :)

  VastaaPoista
 12. Kiitos, muistatko oliko kangas sen nimistä kuin BRASSERIE-kangas? en sattunu löytämään muita samantapaisia nyt ku katoin:)

  VastaaPoista
 13. Ei ollut Brasserie kangas, piipahdin itse Jotexin sivuilla, ja näyttää siltä että kangasta ei ole enää myynnissä :( Kannattaa toki seurailla jos tulee uudestaan myyntiin :)

  VastaaPoista