ff

ff

torstai 27. syyskuuta 2012

Sauna ja kylppäri

Rakentamisvaiheessa saunan pintamaateriaalien valinta ei tuottanut harmaita hiuksia. Halusimme tummansävyisen kylpyhuoneen maalatulla valkoisella katolla, ja näillä mentiin. Laattojen valinnat vain loksahtivat paikoilleen kerta käynnillä, nauroimmekin että näikö helppoa tämä oli :D Kiitos saman maun, välttyy monilta pääkivuilta.

Laattojen värit vähän vaihtavat sävyä valaistuksesta riippuen, mikä tuottaa vaikeuksia näin kuvatessa, yrittäen kuitenkin saada oikeat värit tallennetua.
Meidän perheessä nautitaan saunomisesta, suurimmaksi osaksi saunotaan aina hiukkasen hämärässä jolloin tunnelma on mieletön, tytär taas kun käy suihkussa yksinään ovat kaikki valot täysillä.                                         Tässä kuvassa suihkunurkkaus ilman himmennystä.

                              Lauteiden paksut reunat petsattiin tarkoituksella tummemmaksi.Älkää välittäkö haamusta värikkäissä collareissa, itselaukaisin on hankinnan alla :)
                                                             Kangaspussukka H&M


Katie Melua yksi lempi artisteista kun halutaan rentoutua saunassa . Puhelimesta musiikki välittyy airplayn kautta olohuoneessa olevaan vahvistimeen. Josta piuhoja pitkin lauteiden alla oleviin kaiuttimiin. Vahvistimessa on monihuonetoiminto joten voi vaikka luukuttaa leffaa olohuoneessa ja musaa saunassa.Musiikin vaihto hoituu näppärästi kaukosäätimellä lauteilta käsin. Ja hyvin on kestänyt tämä kapula kosteita olosuhteita, jo yli vuoden.

Eiköhän se huomenna taas sauna lämpene..


8 kommenttia:

 1. Hei, eksyin blogiisi ja ihastuin taloonne. :D Kovasti kiinnostaisi talon pohjakuva, kun ei se tuolla vuodatuksen puolella enää näy..
  Mukavaa syksyä ihanaan taloonne! :)

  VastaaPoista
 2. Hei anonyymi, ottaisitko yhteyttä s-postitse niin palaamme asiaan pohja kuvien merkeissä :)

  VastaaPoista
 3. Hei, kiitos inspiroivasta blogista! Saanko kkysyä mitä laattaa pukuhuoneessa on käytetty?

  VastaaPoista
 4. Anteeksi pesuhuonetta tarkoitin :)

  VastaaPoista
 5. Siis WAU!!! Nyt vasta näin teidän kylppärin kuvia. Näin sen tuossa sivussa ja päätin etsiä sen täältä käsiini. Aivan mielettömän upea. Kovasti meidän kylppärin näköinen. :D Aivan huikee kylpyläosasto!!! <3

  VastaaPoista
 6. minuakin kiinnostaisi kylppärissä käytetty laatta :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei :) Seinälaatta on AA ARGOS G DARK GREY 30 x 60

   Poista