ff

ff

tiistai 3. huhtikuuta 2012

Viinipullot löysivät paikkansa

Viinipullotelineet ovat pyörineet laatikossa jo jonkin aikaa, ja nyt ne löysivät paikkansa keittiön seinältä. Mitä seinälle laittaisi on pyörinyt jo ajatuksissa monet kerrat, valokuvatapetti oli alunperin ajatuksena laittaa ja yksi vaihtoehto oli myös sisustus/tekstitarra. Koska meillä olohuonessa on oksa/puu teemaa, olin ajatellut myös jos olisi maalannut oksan laskeutuvan katon rajasta, noh, nyt päädyimme sitten tähän ratkaisuun, ja tykkäämme erittäin paljon :D Jemmassa oli niin paljon lahjapulloja, että kaikki eivät edes mahtuneet telineeseen, heh

Pääsiäinen lähestyy ja me odotamme innoissamme oulun trulleja yökylään :D

5 kommenttia:

 1. Eikös viinipullot pidä olla auringonvalolta suojattuna ?

  VastaaPoista
 2. Joni olet aivan oikeassa, laitoimme pullot esille vain kuvausta varten, viinit jotka eivät tule heti tai lyhyen ajan sisällä juotua säilytämme eri paikassa valolta suojattuna :D Hauskaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. Kiva teline, mistä löysitte? Meillä on minikokoinen viinikaappi edellisestä asunnosta kuudelle pullolle eikä nytkään tullut niin iso talo, että olisi viinikaappi vielä mahtunut keittiöön vaan viinikaappi on khh:n pöydällä. Siellä on hyvä maistella pyykkihommissa ;) heh heh :) Pulloja on niin paljon, ettei kaikki mahdu kaappiin ja tuo voisi olla hyvä "jonotusteline". Voihan se olla ettei viinien tarvitse paljon "jonotella" käyttöönottoa, kun innostutaan kutsumaan vieraita syömään, mutta eikös tuohon telineeseen voisi myös laittaa esim. lehtiä tai jotain muuta?

  VastaaPoista
 4. Hei! Teline on oikeastaan kaksi telinettä päällekkäin, ihan ikeasta ostettu, eikä olleet edes kalliit :) joo telineessä voi tosiaan säilyttää myös lehtiä, tuovat vähän väriä seinälle :)

  VastaaPoista