ff

ff

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Valkoiset liljat ja uusi lamppu

Pikainen terranovan mainoskatkon päivitys. Kävin perjantaina työpäivän päätteeksi hakemassa muutaman liljan koristamaan kotia, liljat muuten tuoksuvatkin hyvältä ja sehän vaan passaa, mieheni ei kylläkään niin tykkää tuoksuvista kukista mutta en ole ainakaan vielä kuullut valituksen sanaa. Muutes viinipulloteline toimii myös hyvin lehtien säilytyksessä :)Uusi lamppu on myös kotiutunut, tykkäänNyt Terranova kutsuu :) Ha det bra!
3 kommenttia:

  1. Tuo pulloteline näyttää tosi hyvältä noitten lehtien kanssa :) ja anonyymille tiedoksi, että kuvat saa isommaksi klikkaamalla kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kun olit jättänyt kommenttia, löysin tännekin kurkkimaan. Itseasiassa olen tainnut käydä aiemminkin, mutta osoite ei ollut muistissa :)

    Meillä on musta-valkoista makuuhuoneessa ja mietimme miehen kanssa josko sinne pitäisi laittaa verhoilla ja matoilla hieman väriä. Olen kuitenkin kallistumassa täysin musta-valkoiseen linjaan, koska se on vaan nyt jotenkin niin ihanan raikas. Nämä kuvat todistivat sen että taidan pitäytyä makkarin puolella ihanssa simppelissä värimaailmassa.

    VastaaPoista